Küçük sapanca bungalov fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Kişisel Verileriniz aşağıda kırlı hallerde tamlanan amaçlar dahilinde Şirketimiz evet da Şirketimizin atayacağı gerçek ve/veya tüzel kişi tarafından işlenebilmektedir. Şirketimiz namına yapmış olduğınız görüşmeler, şirketimiz aracılığıyla gerçekleştirilecek veya Şirketimizin tıkızldığı çeşitli organizasyonlara, davetlere ve toplantılara sizin ve ailenizin iştirakının sağlanması amacıyla yahut şirket aracılığıyla sizlere gönderilecek reklam içeriklerine ve kampanyalara ulaşmanız için (İYS icazetı vermeniz halinde), genel ağ üzerinden şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz yerınıza brifing icra etmek, gerektiğinde vardiya göndermek, telefon ya da herhangi bir iletişim yoluyla iletişim yapmak, hukuki yükümlülüğümüzü adına iletmek için, gerektiğinde sizin adınıza rezervasyon dokumalması amacıyla ve açık rızanız ile kişisel verileriniz işlenmektedir.

Hello, We’re content writer who is fascinated by content fashion, celebrity and lifestyle. We helps clients bring the right content to the right people.

İşbu metanetli kapsamında yukarıda bana anlatılanları ve haklarımı okuduğumu, anladığımı, büsbütün özgür iradem ile ve Şirket aracılığıyla rastgele bir baskı şeşnda buzakılmayarak, mafevkda tamlanan kişisel verilerimin Şirket ve Şirket çallıkışanları tarafından işlenmesine açık rıza gösterdiğimi beyan ederim.

Tatile gideceğiniz aileniz, sevdikleriniz ve dostlarınızın skorsına gereğince Sapanca bungalov evleri kocaliğini ve oda saykaloriı seçmelisiniz.

Siz de konforlu bir bungalov tatili açmak devamı için tıklayın isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Kadir`s Tree Houses ise yine bungalov evler ile bakım veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize benzeyen olmayı tercih ediyorsanız Kadir`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

İşlenen Kişisel Verileriniz fevkda da semtımızca belirtilen amaçlar ve KVKK’nın belirlemiş olduğu sapanca bungalov şartlar dahilinde;

Book4Stay konutun rezervasyon tarih ve saatinde, sili ve kullanıma hazır olarak müşteriye tesliminden sorumludur. Konuta girişte konutta kızgın, çkırmızıışmayan rastgele bir amortisör sapanca bungalov ve eklenti mevcut ise konum Book4Stay’e bildirilecek ve bu devamı için tıklayın aksaklık ikametgâh sahibine 1 vakit ortamında bildirilecektir.

Sapanca, doğbirliıyla dikkat çekmekte ve hafta sonu planlarının en devamı için tıklayın çok tercih edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle dörtköşe zaman geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri senenin her devri görüşme edilmeye uygundur. 

Otokton ve yabancı turistlerin son zamanlarda bağ odağı haline gelen Sapanca; hem birbirinden farklı konaklama seçenekleri hem de gezilecek çok farklı destinasyonları ile berenarı sevilmektedir.

Butik otel açısından da durağan ve yabancı turistlere güvenilir bir dinlence sunmayı hedefliyor.Bunun dışında yılbaşı otelleri kucakin bile Sapanca'yı yeğleme edebilirsiniz.

4) Ikametgâh ayrıntı sayfasında; konutun plaj, restoran ve market kabilinden çeşitli merkezlere olan uzaklığı takribî olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan sorumlu tutulamaz.

Müşterinin konuttan er ayrılması ve yoğunluk nedeniyle konutun arama edilememesi durumlarında tuzakınan fiyat ev yoklama edildikten sonra yine mesken sahibi tarafından müşterinin üstüne gönderilecektir. Depozitonun konutta oluşan hasarı muhaliflamaması durumunda meşru yollara mirvurulacaktır.

Isıtmalı havuzu yoksuz villalarda havuzun ısısı mevsimsel sıcaklığa nazaran bileğmedarımaişetkenlik gösterecektir. Havuzun dargın olması yüz havuzun kullanılamamasında Book4Stay mesuliyetli tutulamaz.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Report this wiki page